Burning

Questions

 Can’t find your answer? Send us an e-mail on info@aceetada.d9z7i06xga-v1p3zv1vl4ye.p.temp-site.link.

Bestellen

Hoe weet ik of mijn bestelling goed is verwerkt?

Nadat je hebt besteld, ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin een overzicht van je bestelling. Dit betekent dat wij deze in goede orde hebben ontvangen en er direct mee aan de slag gaan.

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

Je kunt kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden: iDeal, Paypall of Creditcard. Het is ook mogelijk om per overboeking een betaling naar ons over te maken. Neem hiervoor contact op met info@aceetada.d9z7i06xga-v1p3zv1vl4ye.p.temp-site.link, dan helpen we je graag verder.

An item is sold out. When will it be back?

De meeste sieraden zijn binnen 1 of 2 weken weer op voorraad. Meld je aan voor de wachtlijst, dan houden wij je op de hoogte.

Ik heb een giftcard of korting-code.

Waar pas Jouw giftcard- of kortingscode kan worden ingevuld bij het afronden van je bestelling, onder het kopje Check Out.

Kan ik mijn bestelling nog aanpassen of cancelen?

Nog in te vullen.

Ik heb vandaag of morgen nog een sieraad nodig. Wat kunnen jullie voor mij betekenen.

Het is natuurlijk zo dat wij nog niet de omvang van Cool Blue hebben en helaas dus geen knappe bezorgers rond hebben rijden door het hele land. Maar wij zijn de moeilijkste niet, dus waar mogelijk zullen wij alles doen om jou te helpen!  Neem contact op met +31624708798 of stuur een mail naar stephanie@aceetada.d9z7i06xga-v1p3zv1vl4ye.p.temp-site.link.

Can I request a custom piece?

Ja, dat kan zeker! Bij Ace et Ada kunnen we veel en staan we open voor al jouw wensen en ideeën. Dit kan per mail, maar het is ook mogelijk om een afspraak te maken bij ons op kantoor, dan kijken we samen naar wat er mogelijk is. Je kan hiervoor een mail sturen naar info@aceetada.d9z7i06xga-v1p3zv1vl4ye.p.temp-site.link.

Shipping

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?
In een prachtige verpakking, dat ten eerste! Het sieraad gaat in een zakje of u kunt ervoor kiezen het sieraad in te laten te pakken in een doosje met mooie cadeauverpakking. Dit kost € 1,50 extra en u kunt dit per product aangeven.

Het hele pakketje past door de brievenbus en is voorzien van een waterdichte hoes.

Voor het vesturen van pakketjes werken wij samen met Post NL. Die voorzien ons van een Track&Trace code, en zodra wij die hebben, ben jij de eerste die het hoort.

 

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling verzonden wordt?
Omdat veel van onze sieraden op bestelling en met de hand worden gemaakt, rekenen we hier gewoonlijk 1 á 2 dagen voor. Sieraden die minder tijd kosten of al in voorraad liggen, worden dezelfde dag nog verstuurd.

Zodra jouw bestelling klaar is voor verzending, ontvang je van ons een mail met daarin een Track & Trace code. Verzendingen binnen Nederlands worden binnen 1 á 2 dagen bezorgd.

 

Waar is mijn bestelling nu?
Zodra jouw bestelling klaar is voor verzending, ontvang je van ons een mail met daarin een Track & Trace code. Deze kan je op onze website invoeren en zo zien wanneer je pakketje wordt geleverd.

Wat bedragen de verzendkosten?

Bestellingen binnen Nederland bedragen € 4,50 verzendkosten. Bij bestellingen boven de € 50,- hoeven er geen verzendkosten te worden betaald.

Shipping fees:

  • NL: € 4,50

 

Kan ik mijn bestelling ook ophalen? / Can I pick up my order or drop off my return?
Ja, dat kan! Bestellingen kunnen worden opgehaald en retour kan worden afgeleverd bij ons op kantoor in Amsterdam, maar ook in Gorinchem is een ophaalpunt. Afhankelijk van je bestelling, duurt het 1 à 2 dagen voordat je deze kan komen ophalen.

Ace et Ada Amsterdam (HQ & Showroom)
Alexander Boersstraat 33-S
1071 KW Amsterdam

Van Zuilen Mode Gorinchem
Tav Ace et Ada
Arkelstraat 28-38
4201 KD Gorinchem

Open maandag t/m zaterdag 10:00 tot 17:30.

Ruilen & Retourneren

Hoe kan ik een product ruilen of terugsturen? 

Verpak het artikel in een stevige verpakking. Vul het retourformulier in dat is meegestuurd met de bestelling. Sluit de doos en plak deze zorgvuldig dicht.

Het pakket met retourformulier kan worden verstuurd naar:

Ace et Ada Amsterdam
Alexander Boersstraat 33-S
1071 KW Amsterdam

Het is natuurlijk ook mogelijk het pakketje langs te brengen of zelf door de brievenbus te gooien. Dit kan op bovenstaand adres (Amsterdam) of bij onze locatie in Gorinchem, van maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:30 uur:

Van Zuilen Mode Gorinchem
Tav Ace et Ada
Arkelstraat 28-38
4201 KD Gorinchem

Houd er rekening mee dat de kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden voor jouw rekening zijn. Wij raden je daarom aan om retourzendingen te voorzien van een track & trace code, omdat wij niet verantwoordelijk zijn als het pakket kwijtraakt.

Hoe lang heb ik om een product te ruilen of te retourneren?

Wij accepteren een omruiling of retourzending in orginele staat binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Geretourneerde producten worden alleen geaccepteerd als ze in het orginele doosje of zakje zitten, ongedragen zijn en in dezelfde conditie terugkeren.

Wanneer ontvang ik mijn refund?

Zodra de retourverzending is verwerkt onvangt u van ons een email. Dit kan 2 tot 3 dagen duren. Het geld wordt binnen 14 dagen teruggeboekt. Wij zullen dit bedrag overmaken naar de rekening waarmee de bestelling is betaald.

Gifting

Waar kan ik een giftcard kopen?

Heel simpel: hier.
Je kan kiezen tussen meerdere bedragen.

Hoe lang is mijn Giftcard geldig?

Giftcards zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de datum van aankoop. We maken er een mooi pakketje van, en sturen deze dan op per post. Je ontvangt een email wanneer deze is verstuurd. Op de giftcard staat een unieke code, die later gebruikt kan worden in onze webshop. Deze is in te vullen bij het afrekenen, onder het kopje ‘Check-out’.

Bewaar de giftcard op een hele slimme plek, want de code kan slechts één keer gebruikt worden. Verloren of gestolen kaarten kunnen enkel worden vervangen wanneer de unieke code nog niet gebruikt is en dit kan worden aangegeven.

Ik heb een giftcard of kortingscode. Waar lever ik deze in?

Jouw giftcard- of kortingscode kan worden ingevuld bij het afronden van je bestelling, onder het kopje Check Out.


Mijn vriendin/moeder/zusje/oma/nichtje/tante verdient het allerbeste en dus heb ik een speciaal verzoek.

Voor jou doen wij alles! Moet er een handgeschreven kaartje bij? Een bloemetje? Een grote fles bubbels?  U roept maar!

Laat het ons weten door dit te melden bij ‘order notes’ bij het afrekenen, stuur een mail naar info@aceetada.d9z7i06xga-v1p3zv1vl4ye.p.temp-site.link of bel/whatsapp op nummer +31624708798.

Jewelry care

Hoe verzorg ik mijn sieraden?

Zilver:
Naarmate je je zilveren sieraden een tijdje hebt gedragen, kan het zijn dat de kleur iets donkerder is geworden. Dat komt omdat zilver kan gaan oxideren. Niks om je zorgen over te maken. Gebruik wat zilverpoets en een droge doek en je sieraden zullen er snel weer als nieuw uitzien. Wanneer je je sieraden niet draagt, berg ze dan op in een gesloten doosje of zakje.

 
Goud: 
Wij raden aan om de vergulde sieraden af te doen voor het douchen, zwemmen en sporten. Vermijd ook het gebruik van parfum, make-up, oliën en lotions op de sieraden. Deze producten kunnen namelijk ook de gouden toplaag van de sieraden beschadigen. Wanneer je je sieraden niet draagt, berg ze dan op in een gesloten doosje of zakje.

Uit welk materiaal bestaan jullie sieraden?

Zilver:
925 Sterling Zilver: Dit is 92,5 % Zilver en 7,5% Koper.

Goud:
14k Gold plated (3 micron) over zilver.


Mijn sieraad is beschadigd. Wat moet ik doen? / What do I do when my jewelry is defective?

Dat is niet de bedoeling! Stuur een mailtje naar info@aceetada.d9z7i06xga-v1p3zv1vl4ye.p.temp-site.link, met daarin een foto van het beschadigde sieraad. Afhankelijk van de garantie, zullen wij er alles aan doen om dit te op te lossen!

Sizing

Welke maat ring heb ik nodig? 

Welke maat armbandje heb ik nodig? 

Welke maat ketting heb ik nodig?