Algemene

Voorwaarden

Artikel 1. | Algemeen

1.1  De Algemene Voorwaarden van ACE et ADA zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van ACE et ADA. Bij het bestellen van een artikel gaat u akkoord met deze voorwaarden. Lees deze terms & conditions dus zorgvuldig voordat u een bestelling plaatst op www.ace-ada.com. Mocht u vragen hebben over deze voorwaarden, neem dan contact op met ACE et ADA via info@aceetada.d9z7i06xga-v1p3zv1vl4ye.p.temp-site.link.


Artikel 2. | Overeenkomst en Bestelling

2.1  Op het moment dat u een bestelling plaatst is de overeenkomst bindend. Uw bestelling wordt verwerkt zodra de betaling is ontvangen. Tot dat moment is ACE et ADA de enige eigenaar van de producten.

2.2  Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt uw per e-mail een bevestiging dat de betaling is geaccepteerd en een e-mailbericht met de factuur en de details van je bestelling.

2.3  Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Alle producten zijn handgemaakt en dus uniek. Dat maakt dat ze dus iets kunnen afwijken. Als een product niet aan u verwachtingen voldoet, kunt u het retourneren of ruilen (zie artikel 6), maar het kan niet een aanleiding vormen om een claim in te dienen.

Artikel 3. | Betaling en Betaalmethoden
3.1  Bij ACE et ADA kunt u kiezen uit drie beveiligde betaalmethoden: Ideal, Paypal en Creditcard. Betaling via overboeking is ook mogelijk. Stuur hiervoor een mail naar info@aceetada.d9z7i06xga-v1p3zv1vl4ye.p.temp-site.link.
3.2  Als ACE et ADA per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website – en het gaat duidelijk om een vergissing – hebben we het recht om dat aan te passen. Ook als je dat artikel al hebt besteld.
3.3  Alle productprijzen op ace-ada.com zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.
3.4  Creditcardgegevens zoals creditcardnummer, vervaldatum, etc., worden automatisch overgedragen via een versleuteld en beveiligd systeem naar de betaalmeester zonder dat ACE et ADAof anderen toegang hebben tot deze gegevens. Zelfs in het geval van eventuele restitutie zijn volledige creditcardgegevens niet zichtbaar. Als je betaalt met Visa of Mastercard is er extra bescherming door speciale verificatiemethoden (Verified by Visa of Mastercard Secure Code).

Artikel 4. | Levering

4.1 ACE et ADA heeft twee leveringsmethoden:

– U kunt uw bestelling ophalen bij ons kantoor in Amsterdam, maar ook in Gorinchem is een ophaalpunt.

Ace et Ada // HQ & Showroom
Alexander Boersstraat 33-S
1071 KW Amsterdam
Brievenbus van de rechterdeur

Ace et Ada // Van Zuilen Mode Gorinchem
Arkelstraat 28-38
4201 KD Gorinchem
Open van Maandag t/m Zaterdag 10:00 – 17:30

 – Met de koerierdienst Post NL.

 

4.2  Als je per ongeluk een verkeerd afleveradres hebt opgegeven, de verkeerde leveringsoptie hebt gekozen of niet thuis was toen Post NL het pakket kwam afleveren – en daarom extra kosten van toepassing zijn – brengt ACE et ADA deze extra kosten bij u in rekening.

4.3  ACE et ADA verzendt de bestelling zo snel mogelijk na betaling van de overeenkomst. ACE et ADA streeft er altijd naar dat je je bestelling binnen de verwachte levertijd ontvangt. Als dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk is (een artikel is tijdelijk niet op voorraad of de koeriersdienst staakt) laten wij dat u onmiddellijk weten.

4.4  Tot en met het moment van levering draagt ACE et ADA de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan u.

4.5  Houd er rekening mee dat de in artikel 5 genoemde levertijden, de verwachte levertijden zijn. In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen. ACE et ADA zal echter altijd alles in het werk stellen om te zorgen dat uw bestelling op tijd aankomt.

Artikel 5. | Zichttermijn
5.1  ACE et ADA streeft ernaar alle klanten blij te maken met hun aankoop. Toch raden wij u aan de kwaliteit en het aantal producten binnen veertien werkdagen te controleren. Als er iets niet in orde is, stuur dan een e-mailbericht naar info@aceetada.d9z7i06xga-v1p3zv1vl4ye.p.temp-site.link. Dan sturen wij u een retouretiket.

Artikel 6. | Retourneren & Omruilen
6.1  We hopen natuurlijk dat je blij bent met je aankoop. Als dat niet het geval is, heeft u vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen, veertien dagen de tijd om het product terug te sturen.
6.2  Het retourformulier moet altijd in de doos worden meegestuurd.
6.3  U kunt het pakket samen met het retourformulier terugsturen naar:

Ace et Ada // HQ & Showroom
Alexander Boersstraat 33-S
1071 KW Amsterdam
Brievenbus van de rechterdeur

U mag de retourzending ook afleveren bij bovengenoemd adres of bij onze vestiging in Gorinchem:

Ace et Ada // Van Zuilen Mode Gorinchem
Arkelstraat 28-38
4201 KD Gorinchem
Open van Maandag t/m Zaterdag 10:00 – 17:30

 

6.4  De kosten en de verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor uw rekening. Wij raden u aan de retourverzending te voorzien van een Track & Trace code.

6.5  Indien goederen gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren.

6.6  Restitutie vindt plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle.

6.7  ACE et ADA kan de teruggaaf alleen overmaken naar de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan.

Artikel 7. | Garantie
7.1  Na de zichttermijn van veertien dagen (artikel 5.1) geeft ACE et ADA zes maanden garantie op de kwaliteit van het product. Als u niet tevreden bent met de kwaliteit van het product, stuur dan een e-mail naar info@aceetada.d9z7i06xga-v1p3zv1vl4ye.p.temp-site.link.
7.2  ACE et ADA zal u een passend alternatief voorstellen, maar ACE et ADA besluit welke van de volgende opties wordt gekozen.
– Reparatie
– Vervanging
– Restitutie

7.3  In het geval van restitutie, vindt terugbetaling (inclusief verzendkosten) plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle.
7.4  Als we het artikel repareren of vervangen, kan dat tot 14 werkdagen duren.
7.5  De garantie vervalt als het product gebreken heeft die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, of als jij of anderen wijzigingen aan het product hebben aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het op een manier is gebruikt waarvoor het artikel niet bedoeld is.

Artikel 8. | Copyright
8.1  Alle foto’s en afbeeldingen die worden gebruikt door ACE et ADA zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van ACE et ADA mogen foto’s en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.

Artikel 9. | Geschillen
9.1  Alle rechtsverhoudingen worden uitsluitend beheerst door het Nederlands recht.
9.2  Heeft u een opmerking of een tip? Stuur een e-mail naar info@aceetada.d9z7i06xga-v1p3zv1vl4ye.p.temp-site.link, dan nemen wij contact met u op.

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 28-03-2019.

 

ACE et ADA Amsterdam is geregistreerd bij de kamer van Koophandel te Amsterdam met nummer: 70764646. BTW-nummer: NL048369433B01. E-mail: info@aceetada.d9z7i06xga-v1p3zv1vl4ye.p.temp-site.link Phone: + 31 (0) 6 24 708 798 ACE et ADA hoofdkantoor & showroom (Alleen op afspraak) Alexander Boersstraat 33-S, 1071 KW Amsterdam.